قرارداد تامین کاتالیست در صنعت پتروشیمی
24 آگوست 2024
شرایط دریافت نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟
24 آگوست 2024

صفر تا صد شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت اینماد Enamad

اینماد، نمادی است که به‌شکل لوگو در وبسایت فروشگاه‌های اینترنتی قرار می‌گیرد و توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک (مرکز تتا) صادر می‌شود. هدف اصلی اینماد، کمک به ایجاد اعتمادسازی بین مشتریان و فروشندگان است. بعد از مصوبه اخیر بانک مرکزی درباره اجباری‌شدن اینماد برای دریافت درگاه پرداخت، جنجال زیادی در اکوسیستم استارتاپی کشور به‌وجود آمد؛ زیرا روند گرفتن اینماد زمانبر بود و عملا کسب‌وکارهایی که آن را نداشتند باید تا هنگام دریافت، وب سایتشان را تعطیل کرده یا مبالغ فروش خود را به‌صورت کارت‌به‌کارت از مشتری دریافت می‌کردند!

مرکز تتا برای حل این مشکل از اینماد بدون ستاره رونمایی کرد که براساس گفته آن‌ها، دریافتش حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد.
در این مطلب به‌صورت کامل انواع و شرایط دریافت اینماد را بررسی می‌کنیم و در پایان با مراحل گرفتن آن به‌صورت گام‌به‌گام و تصویری آشنا می‌شویم.

انواع اینماد
اینماد به ۴ دسته زیر تقسیم می‌شود:
اینماد بدون ستاره
اینماد یک ستاره
اینماد دو ستاره
اینماد سه تا پنج ستاره
هرکدام از این نمادها برای دسته خاصی از کسب‌وکارها طراحی شده است که در ادامه هریک را توضیح می‌دهیم.

نماد اعتماد بدون ستاره؛ برای کسب‌وکارهای خرد
اگر تعداد تراکنش‌هایتان کمتر از ۱۰۰ عدد در ماه است و مبلغ آن بیشتر از ۱۰۰ میلیون تومان نمی‌شود می‌توانید برای دریافت نماد اعتماد بدون ستاره اقدام کنید. به گفتهٔ روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، صدور نماد اعتماد بدون ستاره کمتر از ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.

نماد اعتماد یک ستاره؛ برای کسب‌وکارهای کوچک
بعد از بیشترشدن مبلغ تراکنش‌هایتان از ۱۰۰ میلیون تومان، باید برای دریافت نماد اعتماد یک ستاره اقدام کنید. بیشتر کسب‌وکارهای اینترنتی نماد اعتماد یک ستاره دارند و برای فعالیت کسب‌وکارهای کوچک کفایت می‌کند.

نماد اعتماد دو ستاره؛ برای کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ
در صورتی که سایت‌تان گواهینامه SSL معتبر داشته باشد می‌توانید برای دریافت نماد اعتماد دو ستاره درخواست دهید.

نماد اعتماد سه ستاره تا پنج ستاره؛ برای کسب‌وکارهای بزرگ
برای دریافت نماد اعتماد سه ستاره تا پنج ستاره باید در طرح رتبه‌بندی کسب‌وکارها شرکت کنید. در این طرح به فروشگاه‌های اینترنتی براساس میزان پاسخگویی و رسیدگی به شکایات، وضعیت مالی، داشتن پرونده مالیاتی، میزان تخصص و تحصیلات هیئت مدیره و موارد دیگر نماد اعتماد سه تا پنج ستاره اعطا می‌شود.
خوب است بدانید که شرکت در این طرح کاملا اختیاری است و می‌توانید با نماد اعتماد یک یا دو ستاره بدون هیچ محدودیتی به فعالیت خود ادامه دهید.