نکات مهم در تعیین مشخصات طرفین قرارداد
18 سپتامبر 2024
۲۰ نکته از مهم‌ترین نکاتی که جهت نوشتن همه قرارداد‌ها لازم است
19 سپتامبر 2024

اقدامات اجباری پس از ثبت شرکت

اقدامات اجباری پس از ثبت شرکت

۱) پلمپ دفاتر تجاری شرکت شامل؛ دفتر روزنامه و دفتر کل :

این دفاتر مخصوص درج حساب های مالی شرکت از بعد از تاسیس تا پایان سال مالی شرکت می باشد. درواقع هر شرکت برای هرسال مالی خود که معمولا از فروردین تا پایان اسفند ماه می باشد. (البته در اساسنامه شرکت  سال مالی آن قید شده است) یکسری دفاتر مالی که شامل یک جلد دفتر روزنامه و یک جلد دفترکل می باشد را تهیه نماید.

۲) تشکیل پرونده دارایی و دریافت کد اقتصادی :

مطابق قانون مالیات های مستقیم هر شرکت پس از تاسیس ۲ ماه فرصت دارد تا در دارایی منطقه خود تشکیل پرونده دارایی داده و مدارک خود را تسلیم دارایی نماید در غیر این صورت مشمول جریمه دو برابر حق التمبر عادی می گردد. برای تشکیل پرونده دارایی ابتدا تعیین حوزه شده و حوزه مالیاتی شما مشخص می گردد و سپس با مدارک لازم به حوزه مربوطه مزاجعه و تشکیل پرونده دارایی نمایید.

 ۳) دریافت کد کارگاه از بیمه تامین اجتماعی :

در صورتی که شرکت دارای کارمند باشد، حتما کد کارگاهی بیمه را اخذ نموده و سپس لیست بیمه افراد را تهیه کرده و به بیمه تامین اجتماعی ارائه نماید. هر کارفرمایی طبق قانون کار مکلف است کلیه کارمندان و کارگران خود اعم از موقت یا دائم را بیمه نموده و حق بیمه آنها را پرداخت نماید.


توجه! : دقت شود زمان تهبه این دفاتر پس از تاسیس شرکت یک هفنه می باشد و بعد از تاسیس نیز قبل از شروع سال مالی باید این دفاتر اخذ گردد. پس اولین اقدام پس از ثبت، اخذ پلمپ دفاتر مالی شرکت می باشد، که درصورت عدم تهیه آن جریمه مالیاتی خواهید شد.


توجه! : جهت انجام فعالیت شرکت و دریافت وجه مالی از طرف معامله باید کد اقتصادی شرکت را اعلام نمایید که درواقع یکی از شرایط فاکتور رسمی و قابل قبول برای دارای ، اخذ کد اقتصادی در فاکتور ها می باشد. این کد توسط هملن حوزه مالیاتی به شرکت شما تعلق میگیرد و سپس با پست به آدرس اعلامی ارسال خواهد شد.


پروانه خیاط کارشناس ارشد دفترحقوقی دکتر فرهنگ پور مشاور شما در تمام مراحل می باشد، برای دریافت مشاوره رایگان در زمینه ثبت برند با ما تماس بگیرید.

۰۲۱-۹۱۶۹۳۳۱۹